Tapetsering

Brug for hjælp til tapetsering i Silkeborg, Ikast eller Herning?

Vi tilbyder hjælp til opsætning af tapet, så du er garanteret et professionelt resultat.

HJ Maleren er din lokale maler i Silkeborg. Med base i Silkeborg kører vi ud og laver malerarbejde og tapetsering for private og erhvervskunder. Vi hjælper bl.a. med opsætning af tapet, glasvæv og filt.

 

Professionel tapetsering i Silkeborg, Ikast og Herning

Har du som privatperson eller erhvervskunde behov for hjælp til tapetsering i Silkeborg, Ikast eller Herning, er det os, du skal have fat i. Med vores assistance er du sikret et professionelt resultat uden ujævnheder, og det forudsætter at grundlaget er i orden. Vi sørger derfor naturligvis for at spartle og slibe eventuelle huller i væggen inden tapetseringen. 

 

Tapetserer med stor erfaring

Tapesering er et stykke håndværk, der kræver stor koncentration og håndelag, og det leverer vi hver gang. Vi har erfaring med opsætning af tapet på mange forskellige typer af underlag og sætter en ære i at levere et veludført stykke arbejde, uanset opgavens størrelse. Det vigtigste for os er nemlig, at vores kunder er tilfredse med det stykke arbejde, vi udfører for dem.

 

Tilbud på tapetsering

Har du brug for rådgivning omkring tapetsering, så kontakt os allerede i dag. Vi kommer gerne og giver en professionel vurdering af opgaven og sammensætter et uforpligtende tilbud til dig.

Erfarne bygningsmalere
Vi er eksperter i bygningsmaling og tager gerne en uforpligtende snak med dig om dit næste projekt.
Kom i kontakt her